ACCIDENT rutier grav pe DN 75. Două mașini implicate - FOTO


Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 19 martie, pe DN 75, la ieșire din municipiul Turda spre Alba-Iulia.

ISU Cluj anunță că două automobile sunt implicate. Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili cauza accidentului. 

Este vorba despre un accident rutier grav. Intervin în aceste momente două echipaje de pompieri, unul SMURD și unul SAJ. Din primele informații vă putem spune că sunt aplicate manevre de resuscitare unei persoane de la fața locului”, anunță ISU Cluj.

Update

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Turda înspre județul Alba.

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 14.50, iar la fața locului echipajele de intervenție au găsit două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea, care era răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, se afla un bărbat în vârstă de cca 60 de ani fără semnale vitale.

S-a acționat imediat pentru extragerea acestuia și aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, iar echipajul SAJ, sosit la fața locului, a declarat decesul acestuia.

Alte două persoane au fost consultate la fața locului de către echipajele SAJ, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acestea, la prima evaluare, prezentau afecțiuni ușoare”, anunță ISU Cluj. 

Comentarii Facebook