Duminica 28 Aprilie

Accident la ieșire din Gilău, spre Căpușu Mare, între o motocicletă și o autoutilitară


Pompierii din cadrul Gărzii Gilău intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Gilău spre Căpușu Mare.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit o autoutilitară și o motocicletă avariate. 

Conducătorul motocicletei primește primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, conform primelor evaluări acesta este conștient și cooperant. Intervenția este în desfășurare”, transmite ISU Cluj.

f1.jpeg

UPDATE

Starea conducătorului motocicletei s-a agravat, fiind suspiciuni că a suferit traumatisme interne. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip Terapie Intensivă Mobilă, a fost intubat și este transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

„La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1-E60, în afara localității Gilău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Florești, care conducea autoutilitara dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o stradă lăturalnică, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un motociclu, condus în același sens de mers, de un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară în acel moment.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, acesta neputând fi testat cu aparatul etilotest.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost produs evenimentului și pentru luarea măsurilor legale”, transmite IPJ Cluj.

f2.jpeg

Comentarii Facebook