Șoferul beat, care a luat viața celor doi soți în teribilul accident la ieșire din Gherla, se afla și sub influența substanțelor psihoactive


Beat și drogat. Așa a urcat la volan sâmbătă un tânăr de 24 de ani care a ucis doi oameni după o depășire neregulamentară la ieșire din Gherla, pe DN1C-E576. Din ultimele date, șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora. 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

„Tânărul de 24 de ani a fost testat și cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. 

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Vezi aici detalii acestui caz tragic: Cum s-a produs tragedia la ieșire din Gherla. Două persoane care se aflau în aceeași mașină au murit după o depășire neregulamentară al unui tânăr

Comentarii Facebook