Miercuri 24 Aprilie

Accident la Cașeiu. Numărul morților a ajuns la 3. A decedat încă un pasager din Seat

 

A treia persoană care se afla în autoturismul Seat implicat, duminică seara, în accidentul din localitatea Cășeiu, lângă Dej, a decedat ca urmare a rănilor suferite.

 

Victimele aveau vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Duminică s-au dus la Cluj-Napoca pentru a vedea un film la cinema, iar la întoarcere spre casă, pe raza localității Cășeiu, mașina Seat pe care o conducea Alexandru Bob, în vârstă de 22 de ani, a intrat sub remorca nesemnalizată a unui tractor.

 

Seat -ul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de un autocar și apoi de un BMW. Alexandru Bob a murit pe loc. Ionuț Creț, 20 de ani, se afla în dreapta șoferului și a fost resuscitat circa o oră după accident, dar fără niciun succes. 

 

A treia victima se numește Ionut Suian, de 16 ani, și se afla pe bancheta din spate a Seat -ului. El a suferit răni foarte grave și a murit marți, 23 octombrie, la UPU Cluj, informează dejeanul.ro

 

Numărul total al victimelor a ajuns la 3 morți și 19 răniți. Șoferul tractorului care a staționat pe drum este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Accident la Cășeiu, între Dej și Baia Mare! Doi morți și 18 răniți. Un autocar FANY s-a răsturnat- VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook