Miercuri 24 Aprilie

Accident incredibil la Cluj! A intrat cu mașina în interiorul unui restaurant din Jucu - FOTO


Un șofer a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina in interiorul unui restaurant din Jucu de Mijloc, județul Cluj.

ISU Cluj anunță că ”alerta a venit în jurul orei 04.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Echipajele operative au găsit un autoturism intrat în interiorul unui restaurant, cu ocupanții ieșiți din acesta. Din fericire în restaurant nu se aflau persoane în momentul producerii accidentului.

Patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare”.

La volanul mașinii era un tânăr de 19 ani, din județul Maramureș, care conducea spre spre Cluj-Napoca, iar la km 17+847m ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment.

VIDEO și FOTO cu BMW care a intrat în restaurantul de la intrare din Cluj-Napoca, Han Km 17 din Jucu. Citiți detalii de la fața locului

Comentarii Facebook