Accident GRAV in Piata Avram Iancu. Femeie călcată pe trotuar VIDEO


O femeie a fost calcata pe trotuarul de langa Teatrul National din Piata Avram Iancu, dupa ce doua masini s-au ciocnit.

Un sofer care venea dinspre Piata Mihai Viteazu a fost lovit de un sofer care circula dinspre Piata Unirii si autoturismul de culoare inchisa, marca Renault, a fost proiectat pe trotuar. Acolo se afla un pieton, o femeie, care a fost prins sub masina.

Pompierii au intervenit, iar echipajul de prim ajutor a stabilizat victima.

"Echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat pe trotuar.

Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital", precizeaza ISU Cluj.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17:51, la intersecția Bulevardul Eroilor, intersecție cu Piata Avram Iancu. O șoferiță de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care circula pe strada Piata Avram Iancu, in directia Zorilor, și conducea renault -ul negru, în urma impactului cu celalalt autoturism, condus de un barbat de 68 ani, care circula pe strada Eroilor, cu directia cartier Marasti, a fost proiectată pe trotuar, unde a acrosat o tanara de 22 ani in calitate de pieton.

20190612_181020.jpg

Comentarii Facebook