Accident de tren in zona strazii Campul Painii! Un biciclist a fost spulberat de o locomotiva


Un biciclist a fost lovit de tren sambata seara, in jurul orei 20.30, in zona strazii Campul Painii, din cartierul Marasti. Medicii de la Ambulanta au intervenit, dar nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

Din primele cercetari, se pare ca barbatul a ignorat faptul ca trenul se apropia si a incercat sa treaca pe bicicleta, fiind lovit in plin.

Directorul Serviciului de Ambulanta Cluj, doctorul Horia Simu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca moartea a fost violenta si ca echipajul de prim-ajutor nu a mai avut ce sa faca pentru ca barbatul a murit pe loc.

"Echipajul a constatat decesul si s-a intors la baza. Cazul a fost preluat de politisti pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul", a mai spus Horia Simu.

 

Martorii aflati la fata locului au fost socati de cele intamplate. "Nu imi dau seama exact ce s-a putut intampla cu acest om. Pur si simplu parea ca nu vede ca se apropie trenul, pentru ca altfel nu imi explic de ce a vrut totusi sa treaca. A fost lovit in plin de locomotiva si a murit. Timp ce 30 de minute apoi trenurile au fost oprite in zona", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro Bodo Zoltan, unul dintre martori.

Comentarii Facebook