Un politist din Cluj a lovit mortal un barbat pe trecerea de pietoni! Dupa accident el a fugit si a fost gasit beat acasa in Gherla- VIDEO si FOTO


Un comisar de politie din Cluj a fost retinut azi-noapte dupa ce a condus beat si a accidentat mortal o persoana. Gheorghe Tomescu a fugit de la locul accidentului si a fost gasit dupa cateva ore acasa.

Comisarul Gheorghe Tomescu se intorcea de la o nunta din Bistrita Nasaud si, in drum spre Gherla, unde locuieste, a lovit un pieton, dupa care a disparut.

 

Barbatul accidentat mortal chiar pe trecerea de pietoni avea 39 de ani si locuia in satul Bata, din Bistrita Nasaud. In urma impactului, de pe autoturismul comisarului Gheorghe Tomescu a picat placuta de inmatriculare CJ 10 TGG, pe baza careia a putut fi identificat cu usurinta de politisti.

Localnicii, citati de bistriteanul.ro, au declarat ca masina care l-a lovit pe pieton era un Audi argintiu si ca soferul s-a intors la locul accidentului dupa cateva minute pentru a-si cauta numarul de inmatriculare, dar a facut cale intoarsa spre Gherla, cand a vazut ca era lume multa adunata.

Barbatul in varsta de 39 de ani a murit in ciuda manevrelor de resuscitare.

 

Comisarul de politie Gheorghe Tomescu a fost gasit la domicilul sau din Gherla, dar a refuzat sa sufle in fiola pe motiv ca a consumat bauturi alcoolice dupa producerea accidentului, acasa, pentru a se calma.

Politistul a motivat ca a fugit de la locul accidentului nu pentru ca era sub influenta buturilor alcoolice, ci pentru ca s-a speriat.

Comisarul Gheorghe Tomescu lucreaza in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Cluj, la Politia de Drumuri Nationale si a mai avut probleme de-a lungul carierei.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (12.40)

 

Comisarul Gheorghe Tomescu a fost audiat de catre judecatorii de la Curtea de Apel Cluj si acum instanta urmeaza sa se pronunte in privinta propunerii de arestare pe 29 de zile.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (13.20)

 

Curtea de Apel a decis in favoarea arestarii Comisarului Gheorghe Tomescu pentru 29 de zile . El este acuzat de ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcoolice 

Comentarii Facebook