Accident cu victime în județul Cluj. O mașină s-a răsturnat în satul Viștea


Un autoturism s-a răsturnat  în apropierea localității Viștea, sâmbătă dimineață, 5 februarie. Un bărbat de circa 40 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Accident la Viștea - Persoane s-au autoevacuat

Pompierii din Garda de Intervenție Aghireșu și un echipaj SMURD din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au fost alertați în urma răsturnării unui autoturism în localitatea Viștea.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat și ocupanții ieșiți din acesta. Un bărbat de cca 40 de ani, în stare de conștiență și cooperant, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate”, informează ISU Cluj.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismului.

Accident la Viștea - Șoferul nu deținea permis de conducere

Din primele verificări a reieșit că, un bărbat de 40 de ani, din comuna Aghireșu, care nu deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a precizat  ISU Cluj.

WhatsApp Image 2022-02-05 at 12.33.48.jpeg

Comentarii Facebook