Scene macabre pe drumul european Cluj-Turda. De două luni autoritățile locale nu au trimis compania de salubritate să ridice hoiturile


Scene macabre pe drumul europen Cluj-Turda. Animalele lovite de mașini sunt lăsate pe marginea drumului, în stare de putrefacție, de cel puțin două luni de zile. Localnicii care frecventează zilnic ruta Cluj-Turda sunt indignați de indiferența autorităților locale, de care aparține drumul, față de rezolvarea problemei.

Drumul Cluj-Turda este intens circulat, mai ales că mulți locuitori din zona Turda - Câmpia Turzii vin la muncă în Cluj. Cazul a fost sesizat de un localnic, care a încercat să sesizeze și autoritățile locale, însă fără success. De aproximativ două luni de zile, doi câini morți stau pe marginea drumului din Copăceni, potrivit stiripesurse.ro

De aproximativ două luni de zile e unul din câini acolo, cel mai mare. Vă dați seama ce imagine dezolantă, având în vedere că zi de zi fac ruta Turda–Cluj și retur. Al doilea câine a apărut recent și deja n-am mai rezistat. Am tot sperat că autoritățile o să-i ia de acolo, dar nimic”, a explicat persoana care a sesizat cazul. 

Primarul Comunei Săndulești, de care aparține Copăceniul, Călin Stelian Fărgaciu, susține că situația se va remedia de îndată. Edilul a dat asigurări că o să trimită compania care se ocupă de gestiunea gunoiului în comună să ridice hoiturile de pe drum: „Primăria nu are un serviciu specializat, dar suntem în contact cu cei de la SUPERCOM și o să vorbesc cu ei să rezolv problema. Vă dați seama că am să trimit o echipă să văd ce e acolo”, a declarat Călin Stelian Fărgaciu în exclusivitate pentru sursa citată. 

Sursă foto: stiripesurse.ro

Comentarii Facebook