Accident cu un mort la iesire din Gilau. Un autoturism a ajuns sub un TIR si a fost strivit


Un barbat si-a pierdut viata intr-un accident petrecut in jurul orei 9.16, la iesire din Gilau. Autoturismul pe care il conducea a intrat pe contrasens si a fost strivit de rotile unui TIR.

Barbatul a murit pe loc in urma impactului si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare de la SMURD pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.

"Masina era atat de indoita incat nu am putut sa recunoastem ce marca era, decat dupa ce am cautat toate insemnele. 90% pot spune ca este vorba despre un Peugeot, care a intrat pe contrasens si a intrat sub un TIR. Nu am mai putut face nimic pentru sofer, care a murit pe loc", a declarat pentru Stiri de Cluj locotenentul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

Soferul, care a intrat pe contrasens pentru a face o depasire, circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca si a ajuns sub rotile unui TIR care transporta materiale adezive folosite in constructii.

Traficul in zona a fost blocat pana la ora 10.30, cand locul a fost curatat si autoturismul a fost ridicat de pe Drumul National 1.

Comentarii Facebook