Clujenii sunt chemati de Clubul de Cicloturism "NAPOCA" la o discutie despre pistele de biciclisti propuse de primarie

 

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CNN) ii cheama pe clujeni la biblioteca "Heltai", pe strada Clinicilor nr.18, joi, de la ora 20.00, pentru a discuta despre noile planuri de "cai de comunicatie pentru biciclete in Cluj".

Directorul executiv al CNN, Radu Mititeanu, a anuntat ca va fi o "prezentare cu imagini a noului  proiect al Primariei de realizare a catorva zeci de noi kilometri de cai de comunicatie favorabile biciclistilor in Cluj-Napoca. Va fi in primul rand o prezentare a documentatiei intocmite in luna iulie 2010, la solicitarea Primariei clujene, de o firma de proiectare, cu privire la reteaua de piste de biciclete in Cluj-Napoca ce urmeaza a  fi realizata ca parte integranta din proiectul de "Retea de statii de  self-service de inchiriere de bicicleta", proiect ce urmeaza a fi depus  de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca, in parteneriat cu primariile comunelor Floresti si Apahida, spre finantare din fonduri structurale.

Mititeanu sustine prin aceasta intalnire biciclistii clujeni vor avea sansa de a "transmite idei si face propuneri pe tema facilitatilor pentru biciclisti, idei ce vor fi sintetizate, analizate si trasmise apoi autoritatilor locale si elaboratorilor proiectelor de noi cai de  comunicatii favorabile biciclistilor in Cluj-Napoca".

Dezbaterea face parte din campania "Velorutia Romana", derulata la Cluj in 2010 de CCN, si face parte din manifestarile pe care CNN le va derula la Cluj-Napoca, in perioada 16-22 septembrie, in cadrul Saptamanii Europene a Mobilitatii.

Comentarii Facebook