Accident cu trei victime lângă Tureni. O mașină s-a făcut praf după ce un șofer de 80 de ani din Cluj-Napoca a intrat într-o mașină - FOTO


Polițiștii clujeni au intervenit joi dimineață la un accident rutier petrecut lângă Tureni. Din primele date, trei persoane au fost rănite, după ce un șofer de 80 de ani din Cluj-Napoca, direcția municipiului Turda, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție, ulterior acroșând un utilaj agricol.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la locul evenimentului rutier a rezultat că un conducător auto, în vârstă de 80 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul în direcția municipiului Turda, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție, ulterior acroșând un utilaj agricol.

În urma evenimentul a rezultat rănirea a trei persoane. Traficul a fost blocat pentru circa 30 de minute, pe durata cercetărilor efectuate. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, transmite IPJ Cluj.

UPDATE

„Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Tureni. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. O femeie de aproximativ 60 de ani, conștientă și cooperantă, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital”, anunță ISU Cluj.

m2.jpg

Comentarii Facebook