Accident cu trei mașini pe breteaua de urcare spre Autostrada Transilvania - FOTO


Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs la Gilău, pe breteaua de urcare spre Autostrada Transilvania.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 17.30, pe DN1 E60, la km 491+730 m, în apropiere de localitatea Gilău, s-a înregistrat un accident de circulație în care au fost implicate 3 autovehicule.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea autoturismul dinspre localitatea Gilău, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu autoturismul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta, la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o tânără de 22 de ani.

Pompierii au acționat pentru asigurarea accesului și extragerea tinerei, în vârstă de aproximativ 20 de ani, folosind echipamentele speciale, fiind preluată apoi de către echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital.

Conform primei evaluări, aceasta era conștientă și cooperantă,  cu o suspiciune de traumatism la nivelul unui membru inferior.

Alți doi bărbați au fost consultați la locul accidentului fără a fi transportați la spital.

Testările cu aparatul etiltoest au indicat rezultate negative.

Comentarii Facebook