Mesaj pentru conducerea CTP Cluj-Napoca: E plin de cerșetori în autobuze

 

Autobuzele clujene, în special cele care fac legătura cu centrul orașului și vin de la periferie, sunt pline de cerșetori. 

 

Ma adresez cu rugamintea sa gasiti o solutie la problemele care le cauzeaza cersetorii pe linia de autobuz 39 Valea Chintaului - P-ta Mihai Viteazul. In fiecare dimineata trebuie sa suportam mirosul insuportabil, oribil. La ora aceea ne transportam copii spre scoala, li se face rau copiilor din cauza mirosului!!!! Mergem in picioare din cauza lor pentru ca ocupa toate locurile! Suntem platitori de impozite si avem mai multe drepturi ca ei!!!!Va rog sa gasiti o solutie”, le-a scris Stecz Roxana celor din conducerea Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

 

Astfel de probleme sunt reclamate săptămânal, fiind vizate și liniile care vin dinspre comuna Apahida. Conducerea CTP nu poate face nimic până cînd nu se adoptă o directivă clară și reguli stricte.

 

Una dintre propuneri se referă la faptul că pe aceste linii s-ar putea face accesul numai pe la ușa șoferului, iar cei fără bilet nu ar fi lăsați să urce. Surse din cadrul Primăriei Cluj-Napoca susțin că măsura este greu de aplicat.

 

Marcel Bonţidean, şeful Poliţiei Cluj-Napoca, a declarat la ultima ședință a Consiliului Local că cerşetoria a înflorit la Cluj-Napoca.

 

Comisarul șef susține că vin cu autocarele în Cluj-Napoca. Exemplul dat este al unui grup de 30 de cerșetori și hoți din Bihor, care au fost prinși la Cluj. 

 

Aceștia și-au închiriat un autocar de la o firmă de transport pentru a veni la Cluj-Napoca, dar au fost interceptați de polițiști.

 

Bonțidean a precizat că, în 2014, au fost identificați 850 de cerșetori.

Comentarii Facebook