Șoferul unui BMW și-a ”rupt” bolidul într-un crater dn Piața Gării. Primăria Cluj-Napoca plătește reparațiile

 

Șoferul unui BMW 745D, care și-a rupt o roată într-o groapă din Piața Gării, a fost despăgubit de Primăria Cluj-Napoca.

 

Incidentul s-a produs în 8 aprilie 2008. ”A fost avariat autoturismul CJ-99-DRJ din cauza mai multor gropi existente în suprafața carosabilă, în timp ce circula în zona Pieței Gării din Cluj-Napoca, în dreptul magazinului Oncos. Costurile reparației fiind de 9.162 lei, fiind achitată de reclamantă (OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA) în baza poliției Casco încheiate cu proprietarul autovehiculului. 

 

Conform reclamației, aministratorul drumului nu și-a îndeplinit obligațiile legale de semnalizare corespunzătoare a obstacolelor de pe drumurile publice și nu a luat toate măsurile necesare pentru înlăturarea acestora”, se arată în sentința Tribunalului Cluj, din 13 octombrie 2013.

 

Compania de asigurări va primi suma cheltuită cu reparația mașinii, dar și cheltuielile de judecată, în valoare de 3.403 lei.

 

Consiliul Local a dezbătut luni, 28 aprilie, o hotărâre privind alocarea sumei care va fi achitată OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA. 

 

Primarul Emil Boc a declarat că au mai fost astfel de procese câștigate de firma de asigurări. Întrebat de consilierul local Gabriel Oniga de ce nu sunt plătiți acești bani de firmele care repară drumurile, Emil Boc a spus că: ”Probabil, aceste drumuri nu au fost reparate de nimeni”.

Comentarii Facebook