A oprit în parcarea BRD, de pe 21 Decembrie, și i-au desfăcut șuruburile de la o roată! ACUZAȚII - FOTO

 

Un clujean se luptă cu BRD și acuză faptul că parcarea din apropierea băncii, de pe Bulevardul 21 Decembrie, este amplasată fără respectarea prevederilor legale.

 

Povestea e veche de cand e banca: si-au insusit domeniul public prin ingradirea a 10 locuri de parcare in interes propriu. ILEGAL !!  Mai mult decat atat, azi, si-au extins tarcul ilegal cu cativa metrii. Cei care indraznesc sa parcheze acolo se trezesc 100% fie cu stergatoarele rupte, oglinzile sparte sau cum am patit eu personal cu toate suruburile desfacute de la roata masinii.....va imaginati ca prostia autorului (BRD) ma putea costa scump daca nu observam in timp ca imi zboara roata de pe masina.

 

Am contactat in repetate randuri Politia Locala insa, in mod ironic, cei sanctionati sunt cei care fac sesizarea pe motiv ca au parcat ilegal si nu ca BRD distruge domeniul public prin diverse constructii si amenajari ILEGALE si foloseste pe nedrept bunul proprietate publica. De aici concluzia logica: Politia Locala pe mana cu BRD.

 

Azi am contactat un justitiabil pentru a pune capat ''luptei''. 

 

Am fost surprins sa vad ca sesizarea oficiala a dus la indepartatrea lantului imprejmuitor asta fara sa vina cineva de la Politia Locala la fata locului. Sunt curios sa stiu de unde stie BRD ca maine se va desfasura un control de la P.L.”, ne-a scris cititorul, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

 

Comentarii Facebook