Vineri 27 Ianuarie

A murit copilul mâncat de viermi din Cluj. Ce au arătat analizele și de ce medicii au ajuns la o concluzie fără scăpare


Băiatul de 9 ani din Dej, județul Cluj, care a fost abandonat și neglijat de mamă, fiind găsit cu viermi pe tot corpul în pat, a murit. 

Băiatul a fost dus la spitalul din Dej, iar apoi mutat la Cluj-Napoca, unde a intrat în comă. 

Acesta era dependent de aparatele de la terapie intensivă, iar zilele trecute analizele au arătat că avea leziuni neurologice grave, iar în cazul în care supraviețuia ar fi rămas o ”legumă”. După două săptămâni, infecția s-a extins atât de mult încât ”l-a mâncat” prin interior pe băiat, care a intrat în stop cardio-respirator.

Valentin, băiatul de 9 ani, locuia în apartament cu bunica, mama și iubitul acesteia, dar a fost lăsat să se chinuie pe un pat, singur, fiind acoperit cu viermi când au ajuns medicii la el.

VIDEO din casa groazei de la Cluj, unde un copil de 9 ani a fost lăsat pradă viermilor cu trei adulți în casă. Citește toate DETALIILE

Bunica copilului a spus că lucrurile au început să meargă rău de când în casă a venit și iubitul fiicei sale. Valentin a fost ignorat de mamă, care era mult prea ocupată cu noua relație. Băiatul a avut tulburări tot mai grave de comportament și urma un tratament, care nu a dat rezultatele dorite. Acesta a inceput sa nu isi mai suporte mama si uneori era violent și cu bunica, după cum spune chiar ea, care din punct de vedere moral, este la fel de vinovată ca și fiica ei pentru starea în care a ajuns băiatul.

Nu știu ce o pățit cu nervii ce nu o pățit, dar nu a mai vrut să asculte de nimeni și a ajuns violent. M-am bătut cu el parte în parte. Ușa de la cameră a dat-o jos. 

Nu voia să meargă la spital. Făcea treaba mare și treaba mică pe el. Nu se lăsa dus la baie. Nu am putut să îl iau sa îl duc, că avea 50 de kilograme. Numai eu mă ocupam de el. Mama era la serviciu și când vedea acasă copilul nu o suporta. 

Am pus-o pe maică-sa să sune la ambulanță. L-am spălat cât de cât. Era în comă deja. Nu plângea deloc. Zicea că îl mănâncă pielea. Nu avea boală, dar de la un timp încoace era prea agitat și prea nervos.  Mama lui l-a văzut în fiecare zi, dar îi spune să plece că o omoară”, a spus bunica băiatului.

29128256089d48628fe327e6530f88da.jpeg95a2e520bb41f48f6994191522aec0d7.jpegb1bdec58892a6738da3ea825d13db096.jpeg

Mizeria din locuință era una de nedescris, dar bunica a spus că au adunat lucrurile pentru a zugrăvi și că nu așa era tot timpul. Spre exemplu, în camera unde a fost găsit copilul era aparate de prins muștele, semn că acolo situația era scăpată de sub control. 

Băiatul era plin de răni infectate pe spate, abdomen și coapse, în care erau viermi, iar sub fese avea o plagă lungă de câțiva centimetri și extrem de adâncă. Medicii cred că din cauza faptului că a stat pe spate, nemișcat, în urină carnea a putrezit. 

Fuleki Erszebet, mama băiatului, a fost arestată și este cercetată acum pentru omor.

Comentarii Facebook