Marti 9 August

VIDEO din casa groazei de la Cluj, unde un copil de 9 ani a fost lăsat pradă viermilor cu trei adulți în casă. Citește toate DETALIILE


Cazul băiatului de 9 ani din Dej lăsat pradă viermilor i-a șocat pe medici. Mama copilului a fost arestată sâmbătă, 25 iulie, pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. 

Valentin, băiatul de 9 ani, locuia în apartament cu bunica, mama și iubitul acesteia, dar a fost lăsat să se chinuie pe un pat, singur, fiind acoperit cu viermi când au ajuns medicii la el.

Vezi AICI poze cu mama și copilul, realizate în aprilie și iunie. 

Bunica copilului a spus că lucrurile au început să meargă rău de când în casă a venit și iubitul fiicei sale. Valentin a fost ignorat de mamă, care era mult prea ocupată cu noua relație. Băiatul a avut tulburări tot mai grave de comportament și urma un tratament, care nu a dat rezultatele dorite. Acesta a inceput sa nu isi mai suporte mama si uneori era violent și cu bunica, după cum spune chiar ea, care din punct de vedere moral, este la fel de vinovată ca și fiica ei pentru starea în care a ajuns băiatul.

WhatsApp Image 2020-07-25 at 19.58.29.jpeg

Foto: Mama băiatului

Nu știu ce o pățit cu nervii ce nu o pățit, dar nu a mai vrut să asculte de nimeni și a ajuns violent. M-am bătut cu el parte în parte. Ușa de la cameră a dat-o jos. 

Nu voia să meargă la spital. Făcea treaba mare și treaba mică pe el. Nu se lăsa dus la baie. Nu am putut să îl iau sa îl duc, că avea 50 de kilograme. Numai eu mă ocupam de el. Mama era la serviciu și când vedea acasă copilul nu o suporta. 

Am pus-o pe maică-sa să sune la ambulanță. L-am spălat cât de cât. Era în comă deja. Nu plângea deloc. Zicea că îl mănâncă pielea. Nu avea boală, dar de la un timp încoace era prea agitat și prea nervos.  Mama lui l-a văzut în fiecare zi, dar îi spune să plece că o omoară”, a spus bunica băiatului.

Mizeria din locuință era una de nedescris, dar bunica a spus că au adunat lucrurile pentru a zugrăvi. Spre exemplu, în camera unde a fost găsit copilul era aparate de prins muștele, semn că acolo situația era scăpată de sub control. 

Băiatul era plin de răni infectate în care erau viermi pe spate, abdomen și coapse, iar sub fese avea o plagă lungă de câțiva centimetri și extrem de adâncă. Medicii cred că din cauza faptului că a stat pe spate, nemișcat, în urină carnea a putrezit. 

Medicii bănuiesc că este posibil ca băiatul să fi fost opărit și lăsat neîngrijit. 

Starea copilului este extrem de gravă și este tratat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Copii Cluj. 

Comentarii Facebook