Miercuri 5 Octombrie

Antivaccinistul Călin Mărincuș cu mască în sala de judecată: ”Când ai ”principii”, ca el, iei amenda și respecți principiul”


Extremistul și antivaccinistul Călin Mărincuș s-a prezentat vineri la Judecătoria Cluj-Napoca în dosarul privind amenințările cu moartea aduse lui Raed Arafat.

Pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, Călin Mărincuș este judecat într-un dosar de ultraj.

Călin Mărincuș era cu mască chirurgicală în sala de judecată

Azi in sala era Călin George Mărincuș, antivaccinistul, avea termen și cred că cerea ridicarea controlului judiciar, în speța cu Arafat, dar ce să vedeți, avea masca”, a comentat un martor din Sala de la Judecătoria Cluj-Napoca. 

Când ai ”principii”, ca el, iei amenda și respecți principiul”, a mai spus clujeanul, care l-a văzut pe Mărincuș în sală. 

Avocata lui Călin Mărincuș, a contactat redacția Știri de Cluj și a precizat că totul este o mincună. ”Ședința a fost cu ușile închise și totul este o minciună! Nu purta mască chirugicală așa cum ați scris dvs”. Întrebată dacă vrea să spun că Mărincuș nu a purtat mască, avocata a precizat că: ”Nu am de ce să vă dau dumneavoastră nicio explicație!”.

0771F6EF-9F74-414F-82C9-D41EC77366D7.jpeg

Untitled.png

Mărincuș a spus că îl va omorî pe Raed Arafat

Extremistul clujean Călin Mărincuș, membru PSD și simpatizant Noua Dreaptă, l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), pentru că vrea să impună testarea și vaccinarea pentru accesul la evenimente. 

Niciun procuror nu se sesizează pentru șantajarea de a ne vaccina. Chiar toți sunteți vânduți din sistemul acesta? Pe mine Raed Arafat mă condamnă la moarte. El crede, sau îmi spune că vrea să-mi facă un bine, pe care eu nu îl vreau! Vrea să-mi administreze un act medical, pe care eu nu îl doresc, care îmi pune în pericol viața. 

Păi dacă eu vreau să-i fac un bine lui Raed Arafat, iar el nu e de acord, pentru că îi pune în pericol viața, voi fi chemat la Poliție? Cu siguranță! Eu nu mă tem, pentru că mă duc cu televiziunile. Eu consider că Raed Arafat îmi pune în pericol viața, iar eu mă aflu în postura de a mă apăra. O să iau în considerare și faptul să-l omor pe Raed Arafat. Eu mă gândesc că punându-mi viața în pericol, vreau să iau în considerare și faptul ăsta.

Îmi doresc ca Raed Arafat să fie eliminat. Nu se sesizează nimeni? Milioane de români acceptă să fie șantajați. În ce limbă gândești măi, Raed Arafat, că în românește sigur nu. Cum adică să mă testez săptămânal ca să-i dovedesc că sunt sănătos? E vina mea că sunt sănătos? 

Nu vreau să mă vaccinez pentru că nu am încredere. Eu sunt sănătos! Nu am de ce să mă vaccinez. Sănătatea mea este dată de stilul meu de viață, de sistemul meu imunitar și de Dumnezeu, în primul rând!”, a declarat extremistul Călin Mărincuș, membru PSD Cluj și simpatizant Noua Dreaptă. La final a mai spus o dată că il va omorî pe Raed Arafat.

Acesta a mai afirmat că se va duce la închisoare ca un erou, zâmbind, și că se va sacrifica pentru ”milioane de români”.

Vezi AICI video cu cele declarate. 

Comentarii Facebook