Se închid mai multe centre de vaccinare din Cluj. Valeriu Gheorghiţă: A scăzut cererea de vaccinare


Se închid peste 170 de cabinete de vaccinare din România, a anunţat joi, 10 februarie, coordonatorul campaniei naţionale de imunizare contra COVID-19, Valeriu Gheorghiţă.

Acesta a mai declarat că o parte din celelalte cabinete vor fi transformate în centre de testare, urmând ca cealaltă parte să funcţioneze în format hibrid (centru de testare plus vaccinare). Centrele stabilite se vor închide pe data de 14 februarie, o parte şi pe 21 februarie cealaltă parte.

La Cluj se suspendă activitatea în 13 centre de vaccinare din cauza fluxului mic de pacienţi care doresc să se imunizeze

Se suspendă activitatea la 13 centre de vaccinare de pe raza județului Cluj, restul care rămân își vor modifica fie zilele de funcționare, fie programul, în funcție de gradul de adresabilitate a populației. Vor rămâne centrele speciale pentru copii, vor rămâne acele centre care au punctele de lucru în mall-uri și în alte locații cu echipele mobile, iar celelalte care aveau un grad foarte scăzut de adresabilitate se vor suspenda”, a declarat subprefectul Clujului, conform Monitorul de Cluj.

Pe lista centrelor de vaccinare care îţi vor opri activitatea se află Spitalul Militar, centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic de Transporturi, centrul de vaccinare de la Spitalul Județean, Băișoara și Borșa, a mai declarat subprefectul Clujului. 


Comentarii Facebook