Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvăluit greșeala pe care o fac mulți români atunci când aleg masa de prânz: ,,Eu sunt uimit cât pot să mănânce”


Cunoscutul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit despre o greșeală pe care mulți români o fac atunci când aleg să mânânce masa de prânz. Medicul a dezvăluit că angajații români, mai ales cei din corporații tind să mânânce prea mult la prânz. 

„Nu se mănâncă mult la prânz. Foarte, foarte puțin. Pe lângă mine sunt corporatiștii și mă uit și văd uneori trei feluri. Eu sunt uimit cât pot să mănânce. După care urmează acea perioadă de activitate, deci mintea trebuie să meargă.

Deci, nu mâncare multă. Se spune: burtă mare, creier zero. Datorită mâncării multe sângele s-a dus în burtă, nu în creier”, a declarat medicul Vlad Ciurea, potrivit Click.

Mai mult, medicul recomandă și ca cina să fie servită mai devreme de ora 22:00, oră la care ar trebui să fim deja în pat. 

„După care mă uit puțin la știri și fac tot posibilul ca înainte de ora 22 să fiu în poziție culcat în pat, nu am niciun fel de telefon, de tablete, laptopuri lângă mine. Nu am televizorul deschis”, a mai explicat medicul Vlad Ciurea.

Comentarii Facebook