Municipiul Cluj-Napoca are cea mai ridicată rată de incidență COVID-19 din județ. Vezi care este situația în restul județului Cluj


Dacă săptămâna trecută ne bucuram de scăderea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus, astăzi, 24 martie, datele ne arată informații mai puțin optimiste, iar rata, deși în scădere, se menține destul de îngrijorătoare. Municipiul Cluj-Napoca are cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19 din județ.

Rata infectarilor la nivel de județ a scăzut ușor și a ajuns la 5,29 de cazuri la mia de locuitori. Numărul bolnavilor infectați a coborât sub 4.000, în prezent, în Cluj fiind în total, 3.994 cazuri active de boală.

Municipiul Cluj-Napoca are 2.750 de cazuri active de boală, iar incidența a rămas pe loc la 8,18 de cazuri la mia de locuitori, păstrându-și cel mai mare coeficient din județ.  

După Cluj-Napoca, cea mai mare incidență COVID-19 o are municipiul Turda cu 3,39 de cazuri la mia de locuitori, iar cea mai scăzută este în Dej, cu o rată de 1,39 la mie. La nivel de comune, cele mai ridicate rate de infectare o au localitatea Baciu cu 7,74 de cazuri la mia de locuitori, Florești, cu 6,37 și Ciurila, cu 6,18 la mie.


Comentarii Facebook