Joi 23 Septembrie

Fulgii de ovăz cu stafide și nuci, rezolvarea problemelor digestive


Foarte bogați în nutrienti, fulgii de ovăz sunt plini de sănătate. Dacă lângă fulgi se pun nuci și stafide, rețeta este și mai bună.

Conțin: proteine, acizi grași esențiali, probiotice, fibre, vitamine, minerale etc., așa că sunt soluția ideală pentru sănătatea intestinală a organismului tău!

Dacă te confrunți cu un tranzit slab, constipație, dar și alte afecțiuni de natură digestivă, Republica BIO îți recomandă consumul regulat de fulgi de ovăz!

În afară de proprietățile benefice digestiei, fulgii de ovăz mai sunt recunoscuți și pentru că: sunt bogați în antioxidanți; ajută la reducerea nivelului de colesterol rău (LDL); cresc senzația de sațietate; controlează nivelul de zahăr din sânge; ameliorează problemele dermatologice.

Recomandarea noastră:

Fulgii de ovăz sunt ideali pentru micul dejun, îi poți pregăti cu lapte, iaurt, apă sau lapte vegetal.

Poti adăuga nuci (fistic, caju, migdale), semințe, fructe deshidratate, congelate sau fructe de pădure proaspete pentru un gust fantastic.

Fulgii de ovăz sunt minunați in deserturi, brioșe și alte aluaturi rapide.

Îi poți da prin râșniță pentru a obține o făină pe care o adaugi ușor la orice fel de mâncare sau desert sănătos.

Comentarii Facebook