Este Ivermectina noul tratament minune anti-COVID. Cum răspunde medicul Ion Alexe, din SUA


Ivermectina a început să fie prescrisă și în România, iar discuția este dacă aceasta este bună pentru utilizarea în cazul oamenilor care au COVID-19.

Medicul român, Ion Alexie, stabilit în Las Vegas, admite că Ivermectina se administrează la animale, dar cere ca specialiștii să se pronunțe.

De pe 15 ianuarie folosesc pentru toţi pacienţii mei cu Covid în spital Ivermectina. Nu ştiu ce s-a hotărât în România, dar se pare că se iau nişte hotărâri. Eu invit pe toată lumea să vină în America şi să vadă ce facem noi. Noi ştim ce fac şi ei în România. Părerea mea e că că aşa de mulţi oameni sunt în America şi mulţi mai mulţi doctori decât în România şi dacă noi folosim, ar trebui românii să copieze. Şi noi copiem ce e bun în România, dar cred că la cazul Ivermectinez să copieze ce spune şi doctorul francez sau avocat de care aţi vorbit şi să vadă ce spun şi englezii şi să mai înveţe şi ei puţin pentru că nu dirijează ei medicina din România. Ca să fim clari”, a declarat Ion Alexie, medic în Las Vegas.

Ivermectina ca tratament pentru COVID-19. Ce spune medicul Virgil Musta despre acest tratament

La noi în țară nu există medicamentul de uz uman avizat. La noi este avizat doar medicamentul de uz animal ceea ce nu intră în discuție să fie folosit nici măcar în studii clinice pe oameni. Trebuie mai întâi avizat, iar mai apoi folosit în studii clinice”, a declarat în exclusivitate pentru DC News medicul Virgil Musta. 

Comentarii Facebook