Bill Gates rupe tăcerea și spune când va reveni viața la normal


Vaccinurile sunt deja în fază de aprobare sau chiar se fac în diverse colțuri ale lumii, iar Bill Gates a spus că este optimist. 

Acesta a declarat că circa cinci vaccinuri ar putea fi disponibile până în primăvara anului 2021, a informat CNBC marți. În plus față de vaccinul deja aprobat selectiv Pfizer-BioNTech, Gates a spus că vaccinurilor Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax li se va acorda, probabil, autorizație și în următoarele luni..

Autoritățile de reglementare occidentale fac o treabă excelentă. Au derulat aceste trei faze de studii într-un mod incredibil de profesional.

Și au căutat orice efecte secundare, analizând eficacitatea acestor candidați. Trebuie să ne asigurăm că distribuim  într-un mod oarecum echitabil, accesul la acest vaccin”, declara Bill Gates pentru CNBC.

Printr-un comunicat dat recent de Fundația Bill & Melinda Gates, se anunța o colaborare cu India Serum Institute, cel mai mare producător de vaccin din lume pentru a începe fabricarea și distribuirea la nivel național a candidatului AstraZeneca pentru vaccinul Covid-19.

Vaccinul COVID-19 al lui Pfizer ar putea primi aprobarea de urgență încă de vineri, potrivit unui consilier din Administrația Trump.

Situația COVID-19 la nivel național. Sunt 14.859 de teste în ultimele 24 de ore și 4.435 de cazuri

Comentarii Facebook