Luni 5 Decembrie

Zorilor si Gheorgheni, zona strazii Brancusi, blocate de zapada! Timp de o ora autobuzele nu au circulat


Clujenii din Zorilor si cartierul Gheorgheni, zona strazii Constantin Brancusi, au asteptat in aceasta dimineata cel putin o ora in statia de autobuz. Circulatia a fost blocata de zapada si ambuteiaje.

"Am avut probleme de pe la 7.00-7.10 pana la 8.15-8.30. Autobuzele de pe relatia Zorilor - oras au fost blocat si oamenii au stat in statie. Am avut probleme, nu s-a putut interveni nici cu deszapezirea pentru ca au fost foarte multe autoturisme si s-au creat ambuteiaje", a declarat pentru Stiri de Cluj Liviu Neag, directorul Regiei Autonome de Transport Urban Calatori Cluj (RATUC).

Astfel, clujenii au asteptat cel putin o ora in statie autobuzele 35, 46, 43, care circula pe relatia Zorilor - Gara sau Zorilor - Grigorescu, dar si autobuzul 24, care face legatura cu strada Constantin Brancusi, din Gheorgheni.

Clujenii care au asteptat in statie in Zorilor au spus ca totul este o mare bataie de joc. "Am mers in statie ca de obicei la ora 7.30 si am ajuns la Gara la lucru la ora 9.00. Cum este posibil sa nu se intervina cu utilajele de la ora 5.00 dimineata. Au lasat ca se descurca ei cumva si isi scot banii", a declarat unul dintre clujenii care a stat in statie timp de o ora. 

Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, a declarat ca acum traficul autobuzelor incepe sa isi reintre in normal.

Comentarii Facebook