Deszapezire cu program scurt in Cluj Napoca! Firmele Rosal si Brantner aproape au uitat ca a nins! Care e situatia pe strada voastra?

Ninsoarea cazut in aceasta dimineata i-a prins iarasi pe nepregatite pe cei de la Rosal si Brantner Veres, care au castigat contractele de deszapezire. Utilajele au iesit din garaje abia dupa ora 8.00.

 

Varianta Zorilor - Manastur a fost aproape blocata din cauza numarului mare de masini, care inaintau incet din cauza zapezii de pe drum. "Astia is de-a dreptul cretini astia de la deszapezire. Oamenii incep sa mearga la lucru de la ora 6.30 - 7.00. Acum e ora 8.30 si ei nu sunt nicaieri. O sa vina imediat si vor arunca ceva sare si incaseaza banul gros de la primarie", a declarat un taximetrist in statia de la Spitalul de Recuperare.

 

Situatia este identica in cartierele Zorilor si Manastur, unde utilajele firmei Rosal au pornit la "treaba" abia dupa ora 8.30.

 

Contactat telefonic, Sergiu Hossu a contrazis informatia din Stiri de Cluj ca firmele de deszapezire "aproape au uitat ca a nins" si a precizat ca "pe camerele de supraveghere ale primariei se vede cum utilajele au lucrat inca de la ora 6.45 si nu de la 8.30 cum ati scris dumneavoastra"

 

Nici firma Brantner Veres, care respunde de sectorul 2 de interventie, nu si-a facut treaba. Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Cluj, in cartierele Marasti si Someseni se circula cu restrictie de 20 de kilometri pe ora pentru a nu aparea tamponari.

 

Daca aveti fotografii sau imagini cu situatia de pe strada dvs., va rugam sa le trimiteti la adresa office@stiridecluj.ro!

Comentarii Facebook