Vladimir Mătușan spune că i-a ținut PIEPT lui Boc cu succes. Clujul a atras fonduri europene cât o comună din Bihor


Consilierul local PSD, Vladimir Mătușan, susține că i-a ținut piept cu succes lui Emil Boc, în ședina Consiliului Local Cluj-Napoca de miercuri, și nu a fost umilit de Emil Boc.

Citeam azi cum domnul Emil BOC mi-a dat lecții de ”constituționalitate” sau cum a ”șters pe jos cu mine” in ședința de Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca de ieri, 20.01.2021, in condițiile in care domnul BOC se lauda ca a atras fonduri europene in jur de circa 35-40  milioane de euro, fără însă a preciza perioada in care a reușit aceasta “ performanța” in condițiile in care noi suntem municipiu reședința de judet și nu al oricărui judet ci al Clujului.

Din păcate aceasta suma este una derizorie raportat la nevoile orașului nostru și in condițiile in care  Oradea ne-a luat-o cu mult înainte atragând peste 255 milioane de euro in 2019, o comuna din județul Bihor (Sanmartin) a atras 17, 2 milioane de euro iar in anul 2019 municipiul Turda a atras peste 100 milioane de euro, in condițiile in care la acea vreme domnul Matei Cristian era primar PSD iar Guvernul de la acea vreme tot PSD.

Păcat ca cei de la Știri de Cluj nu au înțeles ironia din întrebarea pe care i-am adresat-o domnului BOC cu privire la fondurile europene pe care municipalitatea, păstorită de dansul, le-a atras!”, spune Vladimir Mătușan, raportat la de articolul postat de Știri de Cluj. 

Boc șterge pe jos cu consilierul PSD Vladimir Mătușan, care a încercat să îl pună în dificultate

În ședința Consiliului Local de miercuri, Vladimir Mătușan nu a avut argumentele menționate mai sus, lucru care dovedește că s-a dus nepregătit la locul lui de muncă, unde este remunerat din fonduri publice.

Știri de Cluj a mai scris în trecut despre fenomenele stranii în care a fost implicat Vladimir Mătușan, fost consilier județean al PSD. Spre exemplu, el nu a știut cine i-a condus mașina și a parcat-o cu tupeu pe trotuar.

Comentarii Facebook