PNL Bistrița îl susține pe Ludovic Orban. Dizidenții din Transilvania bat în retragere


Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud a trecut de partea lui Ludovic Orban, recunoscând că acesta este ales de drept președinte al PNL.

Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl. Ludovic Orban.

Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statutare”, este textul rezoluției.

Comunicatul semnat de de președintele organizației județene, Ioan Turc, vine în contradicție cu mesajul de război al secretarul general Robert Sighiartău, deputat de Bistrița-Năsăud, care i-a cerut demisia președintelui PNL Ludovic Orban.

Se pare că președintele PNL, Ludovic Orban, începe să atragă de partea lui și organizații din Transilvania, care inițial au părut că i se opun. Cea din Bistrița Năsăud este prima care a renunțat la luptă. În plus, Emil Boc a spus că discuțiile politice se duc în partid și a invitat la calm, iar in Tișe președintele Consiliului Județean Cluj a spus: ”Stimați colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr. Vreau oameni mai performanți politic în fruntea partidului!”.

Orban ar controla în acest război, în care Rareș Bogdan este pionul avansat la luptă, 17 organizații județene, 13 i-ar fi potrivnice, iar restul sunt indecise. După ce a cerut demisia președintelui PNL, Rareș Bogdan a revenit asupra celor spuse și a regretat expresia ”i s-a umflat capul”, folosită pentru a explica faptul că lui Ludovic Orban i s-a urcat la cap funcția de premier și că a luat de unul singur decizii.

aD0wMDkwZTkxMDEzYjg1ODFmZjRlNTMzYTlkNzk5ZDY5MQ==.thumb.jpg

Foto: Digi24

Comentarii Facebook