Viorica Dăncilă vine marți, 29 octombrie, la Cluj


Viorica Dăncilă, premierul demis, va veni la Cluj-Napoca merți, 29 octombrie, la Cinema Florin Piersic, unde va avea loc un miting electoral cu tinerii studenți de la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”, din Cluj-Napoca.

Premierul va merge și la o întâlnire aranjată cu fermierii clujeni, unde va participa și ministrul Agriculturii, Petre Daea. 

Vizita de la Cluj este sigură în proporție de 80%, existând pericolul de a fi anulată în ultim moment, cum s-a întâmplat și cu vizita ministrului Finanțelor, Orlando Teodorovici. 

Premierul vine la Cluj într-un moment în care organizația de partid nu este activă și implicată în campania pentru alegerile prezidențiale. Toți primarii din județ nu fac campanie și nu militează pentru sprijinirea candidatului PSD.

------------------------------------

Ca urmare a articolelor aparute in presa locala, cu privire la implicarea studentilor din cadrul facultatilor noastre, din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" in campania electorala a unor canditati la functia de presedinte al Romaniei, precizam ca nici membrii comunitatilor academice din facultatile noastre si nici stuidentii NU sunt implicati la nivel institutional in politica si NU au acordat sprijin nici unui candidat la aceasta functie”, precizează conducerea Universitatii Crestine ”Dimitrie Cantemir”.

Comentarii Facebook