Viorel Hrebenciuc a fost reținut de DNA în dosarul retrocedărilor ilegale


Viorel Hrebenciuc a fost reținut de procurorii DNA, în dosarul retrocedarilor ilegale de păduri.


Acesta a venit, marți dimineața, la sediul DNA Brașov, pentru audieri, când a declarat că este pregătit să fie reținut, adăugând că partidul nu l-a trădat

Viorel Hrebenciuc a fost citat să se prezinte marţi dimineaţă la DNA Braşov după ce, luni, Camera Deputaţilor a luat act de demisia deputatului, acesta pierzându-și astfel imunitatea.

La intrarea în sediul DNA Braşov, Hrebenciuc a fost întrebat dacă este pregătit pentru ce e mai rău şi a răspuns afirmativ, menţionând însă că nu îi este frică pentru că ştie ce a făcut.

"Da, da sunt pregătit. Peste două-trei luni de zile o să râdeţi de el (dosar - n.r). Un singur lucru vreau să vă zic: de ani de zile frica domină în România. Toate acţiunile noastre sunt paralizate de frică, nimeni nu semnează o hârtie, nimeni nu are o iniţiativă, toată lumea are o spaimă celebră devenită de acum. Eu am demonstrat prin gestul meu că nu-mi este frică pentru că ştiu ce am făcut. Nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă în faţa procurorilor de la DNA", a spus Hrebenciuc, potrivit realitatea.net.

El a mai afirmat că "DNA nu este sperietoare pentru cei care nu au greşit prea mult".

Comentarii Facebook