Băsescu spune ce se va întâmpla dacă iese Ponta președinte: ”Poate fi șantajat”



Traian Băsescu a declarat, în cadrul emisiunii Adevărul Live, că, în cazul în care Victor ponta ar câștiga alegerile prezidențiale, acesta ar putea fi șantajat de fostul său ofițer de legătură din cadrul Serviciului de Informații.

"Poate fi şantajat de fostul său ofiţer de legătură, chiar de Serivicu. Eu nu spun că se va întâmpla, dar se poate întâmpla. Preşediuntele în funcţie trebuie să fie un om liber, liber de orice posibilitate de şantaj, mai ales când spune că nu a fost, cu atât mai eficient devine un eventual şantaj. Sunt destule zone în care un preşedinte care nu-i liber poate fi şantajat", a declarat Traian Băsescu la Adevărul Live.

Șeful statului a mai precizat şi la ce consideră el că a fost utilizat Victor Ponta în calitate de ofiţer acoperit.

"Eu nu cred în marea acţiune ca spion al lui Victor Ponta. Erau lansate pe piaţă zvonuri că s-a dus să o supravegheze pe Carla del Ponte, lupta anti-mafie. Păi el era un ţângău ca experienţă, un copil, un ţânc. El a fost utilizat la altceva. În Parchetul General, mai ajung şi oameni cu care un serviciu sau altul are interese să fie scăpat. Cred că aici a fost utilizat Victor Ponta", a mai spus preşedintele.

Comentarii Facebook