VIDEO - Ciucă, despre incidentul din Polonia: „Am fost în contact permanent cu autoritățile poloneze și partenerii din NATO”


România a ținut legătura cu reprezentanții Poloniei și ai NATO și a fost parte din procesul de analiză după incidentul de marți, a declarat premierul Nicolae Ciucă. 

Premierul a reamintit că Guvernul a fost în contact permanent cu autorităţile poloneze şi parte la întreg procesul de analiză, împreună cu partenerii din NATO, după incidentul de marţi, 15 noiembrie, când două rachete au lovit teritoriul Poloniei, urmând ca miercuri să apară noi concluzii ale situaţiei, după întrunirea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori.

Înainte de a începe şedinţa de guvern, vreau să fac referire la incidentul din seara trecută, când două rachete au lovit teritoriul Poloniei. Vreau să reiterez că încă de aseară, împreună cu ministerele şi instituţiile de linie, am fost în contact permanent atât cu autorităţile poloneze, cât şi cu partenerii noştri din Alianţa Nord-Atlantică”, a declarat premierul Nicolae Ciucă. 

Comentarii Facebook