VIDEO - Boc luat la rost de activiștii USR despre fluturașii otrăviți împrăștiați de liderii tinerilor din PNL Cluj


Un clip în care Emil Boc, Daniel Buda și viceprimarul Dan Tarcea au fost apostrofați de un activist USR pe tema fluturașilor otrăviți împrăștiați la Cluj a apărut public în cursul zilei de vineri, 31 mai.

Un tânăr s-a dus la Emil Boc și i-a prezentat unul dintre fluturașii ”otrăviți”, chiar în timp ce primarul și liderul de facto al PNL Cluj făcea campanie. Emil Boc a fost extrem de șocat de intervenția tinerilor. 

Să nu uităm, că Boc e bun și PNL e bun, numa' Dragnea și PSD e nașpa! 

NOI NU SUNTEM CA EI!

În timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, PNL a conceput și distribuit în Cluj fluturași mincinoși, folosind ilegal însemnele Alianței 2020 USR PLUS. Pentru aceasta, Biroul Electoral Central a sancționat PNL, fără ca liderii acestui partid învechit să arate însă vreo urmă de regret. Tot în timpul campaniei, le-am cerut explicații liderilor PNL Cluj pentru această practică demnă de regimul de la Kremlin. "Răspunsul" acestora îl puteți urmări în filmare.

Nu am folosit acest material în campanie, chiar dacă ne-ar fi adus, cu siguranță, multe voturi în plus. Nu am făcut-o, pentru că noi vrem o politică altfel, una bazată pe principii, una care lucrează pentru cetățeni, nu pentru voturi obținute prin minciună, corupere și șantaj.

USR e altfel.

Acest video a fost filmat vineri 24 mai 2019, în ultima zi de campanie.

Am un mesaj personal pentru domnul primar al orașului Cluj-Napoca:

”Domnule Emil Boc, dacă doriți o colaborare în interesul cetățenilor, vă rugăm să faceți curățenie în propria ogradă, în acest moment sunteți departe de a putea onora o astfel colaborare”, se arată în mesajul care însoțește clipul.

Unul dintre mesajele de pe fluturaș era acesta: ”Avortul trebuie să fie mandatoriu şi obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creşterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creşterea şi educaţia copilului nu are un loc de muncă”.

Mesajul îi aparține unei susținătoare USR-PLUS, Ramona Popescu, și a fost postat pe Facebook.

Si mai mult decat atat, avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura cresterea sau hranirea corespunzatoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in cresterea si educatia copilului nu are loc de munca…”, susține Ramona Popescu

Un alt mesaj de pe fluturași conține declarațiile Oanei Bogdan de la Plus+, numită de Dacian Ciolos ”roata motrice a partidului”, care vorbea despre ”desființarea proprietăților și a granițelor”.

Mesajele au fost printate ca și când ar fi mesajele USR-PLUS.

În rândul clujenilor nu a prins ”otrăvirea”, Alianța 2020 USR-PLUS obținând 42% din voturi, iar PNL numai 25%.

Vezi AICI fluturașii.

Comentarii Facebook