Marti 7 Februarie

Protest la Societatea Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA a Consiliului Județean Cluj. Angajații sunt neplătiți cu lunile


Societatea Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA este un alt exemplu de management performant derulat de Consiliul Județean Cluj, acuză angajații care au protestat luni, 3 iunie, în curtea societății.

Oamenii spun că nu au mai fost plătiți de aproape 2 luni și nu vor să mai lucreze. 

De 2 luni nu am mai primit salariile si toate lucrările sunt luate de firmele private preferate de Consiliul Județean Cluj. Toate lucrările merg la turci și la alte firme private. Noi nu mai avem de lucru și așa nu mai putem continua. 

Salariile sunt și așa minim pe economie și nu le primim nici pe astea. Eu am de luat salariul pe două luni și o restanță pe luna ianuarie 2019, plus bonurile de masă pe ultimul an”, ne-a relatat un angajat.

Directorul Societății Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA, Călin Platon, a stat de vorbă cu angajații și va merge la Consiliul Județean Cluj pentru a prezenta plângerile muncitorilor.

Societatea Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA, alături de SC Cluj Arena SA, Societatea de Protecție și Pază și SC Clujana SA, sunt societățile deținute de Consiliul Județean Cluj și care sunt în faliment sau sunt falimentare. Singura societate profitabilă a Consiliului Județean Cluj este Aeroportul Internțional Cluj, care acum este în război cu șefii de la Consiliul Județean Cluj.

Conform angajaților de la Societatea Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-ar fi cerut demisia și lui Călin Platon, cu care este într-un război de foarte mult timp, deși ambii sunt liberali.

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook