Vicepresedintele CJ Cluj: Alin Tise este candidatul de drept al PDL la Consiliul Judetean Cluj VIDEO


Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alexandru Coroian, a declarat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE ca Alin Tise va fi candidatul PDL Cluj la functia de presedinte al CJ Cluj.

"Referitor la cealalta candidatura la Consiliul Judetean avem o pozitie mai veche si inca este in vigoare prin care am afirmat de la nivel national si la nivel local ca cei care sunt in functie raman ca si candidati mai departe. Lucrurile sunt clare", a spus Alexandru Coroian, lasand sa se inteleaga ca Alin Tise va fi candidatul PDL.

 

"Noi in ceea ce priveste candidatura la Primarie suntem in evaluare si nu am finalizat-o. Din acest motiv nu pot sa dau un raspuns ferm. Se discuta acest lucru (n.red. candidatura lui Emil Boc). Noi nu guvernam cu ochii la sondaje sau cu gandul al alegeri. Pentru noi lucrurile sunt extrem de serioase. Noi am fost deja alesi si trebuie sa ne urmam obiectivele.

Trebuie sa gandim foarte bine pentru ca clujenii, orice ar spune opozitia, inca apreciaza activitatea lui Emil Boc. Atat ca si primar si in mare parte din ei chiar si din postura de prim ministru", a mai spus Alexandru Coroian.


Comentarii Facebook