Vești bune despre strada Edgar Quinet. Strada e la un pas să fie asfaltată

 

Primarul Emil Boc a anunțat că s-au făcut pași importanți pentru a prelua strada Edgar Quinet. 

 

Drumul este acum privat și nu se poate asfalta din bani publici și nici nu se poate interveni când ninge. 

 

Apreciez că nu departe este ziua când strada Edgar Quinet va fi preluată de Primăria Cluj-Napoca. Au adus în sfârșit un document de donație din partea unui împuternicit al persoanei plecată în străinătate. Comisia de preluare s-a întrunit zilele trecute și a făcut doar câteva simple precizări care mai trebuie aduse. Niște acte care nu au fost aduse. Grea era partea cu donația. Trebuia un împuternicit care să vină și să spună că predăm drumul la Primărie. 

 

Ei au scris în ofertă că predau drumul, dacă îl repară Primăria integral. Noi nu putem accepta așa ceva ca o ofertă de predare. Normal că vom reface drumul, dar nu forțați. Va veni Curtea de Conturi și va spune cum acceptăm așa ceva, deși avea obligația să îl repare singur. Mai trebuie aduse planșe care să arate că drumul se suprapune peste proiectul inițial. 

 

Cele pe care mai trebuie să le predea, le-ar putea preda în zece zile, astfel încât în ședința din luna februarie să avem prima stradă preluată din domeniul privat și acel model să fie folosit și de alți constructori”, a explicat primarul Emil Boc, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Primarul a spus și de ce s-a acceptat această situația. 

 

Dacă nu se aprobau aceste proiecte de construcție și spuneam să aștepte până când se vor face acolo toate utilitățile, nu se mai dezvolta Clujul. Ei au acceptat pe propria răspundere să facă drumul și ducp utilitățile, dar măcar să îl predea cu acte în regulă la Primărie. Va fi bine cu această stradă și va fi un exemplu pentru restul dezvoltatorilor imobiliari, care vor putea urma aceiași pași și să predea străzile”, a mai spus Emil Boc. 

 

Pe strada Edgard Quinet zăpada a stârnit o mini revoltă - FOTO

Comentarii Facebook