USL cere demisia directorului DRDP Cluj, Ion Pantelimon: E vinovatul moral al accidentului de pe Feleac, de vineri seara


Liderii USL Cluj cer demiterea directorului DRDP Cluj, Ion Pantelimon, pe care il considera vinovatul moral al accidentului de pe Dealul Feleacului, produs vineri seara.

Consecintele acestui accident puteau fi limitate daca pe carosabil ar fi fost montati parapeti despartitori pe troanele cele mai periculoase, cum este si cazul locului in care a avut loc accidentul, dupa cum a scris Stiri de Cluj, sambata, citand reprezentantii Politiei Rutiere Cluj.

"Aflam cu stupoare ca Politia Rutiera Cluj a cerut in repetate randuri DRDP Cluj, directie aflata in subordinea lui Ion Pantelimon, montarea acestor parapeti, atat pe zona Cluj - Turda, cat si la Izvorul Crisului, unde au fost accidente cu victime din acelasi motiv. DRDP Cluj, prin reprezentantii sai, a afirmat ca nu sunt bani pentru asemenea investitii. Este absolut incredibil cum acest domn nu a gasit resurse pentru niste parapeti din beton, dar a gasit 200 mil pentru o centura care se surpa la doar cateva luni de la taierea panglicii si nu este finalizata", a precizat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, citand Stiri de Cluj.

 

Daca pe Feleac erau parapeti din beton, accidentul de vineri seara ar fi fost evitat

 

"Ion Pantelimon este un exemplu despre cum incompetenta face victime omesti. Am cheltuit pana acum aproape 200 mil euro (de 4 ori mai mult decat suma cu care a fost adjudecata lucrarea) pentru celebra centura Valcele - Apahida care inca nu este gata, pentru un moft al lui Emil Boc si nu gasim cateva mii de euro sa punem parapeti reflectorizanti din beton pe un drum european", a adaugat dl Marius Nicoara, presedinte PNL Cluj.

USL Cluj solicita din nou demiterea lui Ion Pantelimon pentru ca este evident ca singura sa preocupare din ultimii ani a fost sa puna bani la pusculita PDL.

 

Soferul care a provocat accidentul pe Feleac a murit! Circula cu 200 de km/h

Comentarii Facebook