"Elena Udrea de Cluj" da peste cap lista PSD la Consiliul Judetean Cluj! Nume grele din filiala nemultumite foc


Alegerea candidatilor care sa reprezinte PSD -ul in Consiliul Judetean Cluj a starnit un urias scandal in randul social-democratilor. Pe lista a aparut un nume, care i-a scandalizat pe "veterani".

Primele doua pozitii sunt ocupate de Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj si omul sustinut de Ioan Rus, si Valentin Cuibus, ginerele lui Grigore Zanc, unul dintre "parintii" PSD Cluj, fost prefect si senator.

Pozitia a treia din lista este, insa, una care a creat valuri. Aurelia Cristea, supranumita "Elena Udrea de Cluj", a avansat puternic in politica locala, iar acum aspira la un post de consilier judetean.

"Bruneta" din PSD Cluj este implicata intr-o relatie amoroasa cu chestorul in rezerva Teodor Pop-Puscas, actualemente consilier judetean, dar care s-a dat la o parte pentru a o favoriza pe Aurelia Cristea. Surse din cadrul PSD Cluj sustin ca fostul sef al IPJ Cluj nu va candida nici la consiliul local, pentru a nu da apa la moara contestatarilor relatiei sale din partid. "Sunt multi oameni nemultumiti de modul in care unii se sustin, iar in cazul Pop-Puscas - Aurelia Cristea este si o legatura sentimentala. Fostul chestor s-a dat la o parte si nu va candida, ramanand simplu membru", a declarat o sursa din PSD Cluj.

 

Din ciclul "Discursurile politicienilor clujeni sunt gramatica pura", astazi: Perlele Aureliei Cristea, vicepresedinte PSD Cluj- AUDIO

 

Nume grele din partid, Ivan Ilarie, Dan Canta, Mihaela Rozor, Iosif Zegrean, Marcel Wainblat, Liviu Medrea, fiind fie trecuti pe locuri neeligibile sau in urma "Elenei Udrea de Cluj", Aurelia Cristea.

 

Ba mai mult, Mihaela Rozor, proaspat maritata cu un fost pilor Ari France, va parasi politica si se va muta in Franta din septembrie, nemultumita de trecerea ei pe linie moarta.

 

Mihaela Rozor s-a casatorit in Franta! Consilierul judetean PSD se retrage din viata politica - EXCLUSIV

 

 

Vezi lista candidatilor - primele 6 pozitii sunt eligibile:

 

1. LAPUSAN REMUS GABRIEL
2. CUIBUS VALENTIN CLAUDIU
3. CRISTEA AURELIA
4. OLELEU IOAN
5. IVAN ILARIE
6. CANTA DANUT DOREL
7. SALATIOAN VASILE
8. BOTA IOAN
9. OPREA LAURENTIU
10. MATEI CRISTIAN OCTAVIAN
11. SANDRU MIHAI
12. ROZOR MIHAELA ANICA
13. ALIN POPOVICI
14. BOGDAN ILEANA
15. POJAR VALENTIN DOREL
16. CHIOREAN LAURA ELENA
17. FARCAS TRAIAN
18. CIMPIAN SEBASTIAN
19. ZEGREAN IOSIF
20. WAINBLAT MARCEL
21. MEDREA LIVIU
22. PUI IACOB

Comentarii Facebook