Un politician clujean cere ca ANAF să verifice hârtiile Napolact

 

Închiderea fabricii Napolact de la Cluj și mutarea utilajelor la Târgu Mureș l-a făcut pe primarul Emil Boc să ceară o anchetă în privința privatizării fabricii. 

 

Edilul a soliitat Guvernului să investigheze totul, iar ANAF să verifice contabilitatea firmei.

 

Să verifice îndeplinirea condițiilor sanitare și de mediu, pe care această firmă le are, pentru că nu își poate bate joc de Cluj și de județul nostru, doar așa pentru că cineva are un moft. Eu înțeleg că trăim într-o epocă dinamică din punct de vedere al afacerilor, dar nu trebuie ca o privatizare să fie transformată într-un moft al unui investitor, pentru că Napolactul nu este doar o proprietate a cuiva, este un brand al acestui oraș, al Transilvaniei.

 

Cer Guvernului imperativ să utilizeze instrumentele pe care le are la dispoziție pentru a împiedica abuzul, în cazul în care Napolactul decide să se mute de aici. Repet, Guvernul are la dispoziție instrumente. ANAF -ul se poate uita la hârtii. La un asemenea gest trebuie ca și statul să nu rămână pasiv”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Prefectul Gheorghe Vușcan, și președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, au precizat, pe de altă parte, că ei nu știu nimic despre plecarea Napolact, dar că oricum decizia aparține unei firme private.

 

Fabrica Napolact de la Cluj se închide, dar autoritățile clujene stau cu mâinile în sân

Comentarii Facebook