Un nou termen pentru finalizarea parkingului de pe Negoiu. Vezi care este stadiul lucrărilor VIDEO



Primarul Emil Boc a anunțat că a oferit un nou termen de finalizare al lucrărilor pentru parkingul de pe strada Negoiu, din Mănăștur.

Deși parkingul trebuia finalizat până la sfârșitul anului 2015, lucrările nu au fost efectuate, iar acum edilul șef a precizat că a oferit un termen limită, până la 31 decembrie 2016.

Boc a explicat că această variantă este mai rapidă decât cea a rezilierii contractului cu firma de construcții și realizarea unei noi licitații.

”Din cauza intrării în insolvență a firmei de construcții, parking-ul Negoiu nu a putut fi finalizat la termen, în 2015.
Acord un ultim termen de grație, 31 decembrie 2016, pentru finalizarea acestui parking, sub rezerva rezilierii și organizării unei noi licitații.
O nouă licitație ar prelungi semnificativ finalizarea lucrărilor, de aceea optez în primul rând pentru varianta finalizării lui cu firma de construcții actuală, până la data de 31 decembrie a.c.
Totuși, dacă graficul săptămânal și lunar prezentat de firma de construcții nu va fi respectat, voi proceda la rezilierea contractului, cu toate consecințele legate de întârzierea finalizării acestuia”, a anunțat Emil Boc.


Comentarii Facebook