Interpelare în Parlament, după montarea bordurilor pe DN1

 

Un senator a depus o interpelare în Parlament, adresată Ministrului Transporturilor, cu privire la ”marea campanie de lucrări aşazise pentru sporirea siguranţei traficului”.

 

După cum se poate constata, pe DN 1 se fac lucrări de înlocuire a bordurilor şi a scuarurilor cu parapeţi din beton. Pe de altă parte, în nord – vestul ţării şi probabil nu numai, la celălalt capăt al DN 60 se fac scuaruri. Poate oare să ne informeze CNADNR şi conducerea ministerului, care a aprobat bugetul acestei companii pentru asemenea lucrări..., când se vor înlocui oare scuarurile nou înfiinţate în nord – vest cu parapeţi? Probabil în următorul cincinal pentru ca firmele care execută aceste lucrări şi băieţii deştepţi din jurul lor, din minister şi CNADNR, să nu-şi piardă ”stipendiile” anuale şi să-şi justifice, desigur, activitatea în companie şi în minister luând salarii şi bonificaţii destul de consistente. Mai aşteptăm accidente precum cele de la Tureni, judeţul Cluj, provocate de aceste scuaruri ca să se ia decizia că trebuie montaţi parapeţi?”, se arată in interpelarea depusă de senatorul PSD, Sorin Bota.

 

De asemenea, a fost sesizată și Curtea de Conturi pe acest subiect legat de cheltuirea banului public fără cap şi pe lucrări care nu sunt necesare decât în mintea unora şi buzunarul altora.

Comentarii Facebook