Primaria cheltuie 1 milion de euro pentru stergerea prafului de pe statui, acuza TNL. In schimb, nu sunt bani pentru Spitalul de copii

Tinerii din Partidul National Liberal condamna si reducerea a 440 de paturi din spitalele clujene si angajarile pe criterii politice facute la Prefectura Cluj.

 

Intr-un comunicat al Tineretului National Liberal (TNL), presedintele organizatiei municipale, Ioan Bildea, arata ca decizia de reducere a numarului de paturi in spitale cu 440 si a numarului de angajati cu peste 200 pune in pericol buna functionare a unitatilor de ingrijire a sanatatii.

 

Mai mult, TNL acuza autoritatile ca nu au la fel de multa grija cu cheltuielile cand vine vorba de alte proiecte mult mai putin importante.

 

"Reducerea numărului de paturi şi disponibilizările de personal din sistemul medical clujean nu îl impresionează absolut deloc pe domnul Sorin Apostu, actualul primar PD-L al Municipiului Cluj-Napoca. Cu dezinvoltura specific portocalie, el risipeşte 46 miliarde de lei (peste 1 milion de euro) pentru a şterge praful de pe statuile din oras! Credem că întrebarea legată de numărul bolnavilor care ar fi putut fi îngrijiţi în Spitalul Clinic Municipal (Clujana) sau câte reparaţii s-ar fi putut face din acest 1 milion de euro este una firească!"

 

 

Tinerii liberali se arata nemultumiti si de angajarile pe criterii politice din Prefectura Cluj

"Prefectul PD-L de Cluj, Florin Stamatian, care ar trebui să disponibilizeze 31 de salariaţi ai Prefecturii, face angajări pe criterii politice: fiica prefectului PD-L de Neamt a fost recent angajată în cadrul Prefecturii Cluj" , sustine seful TNL Cluj

 

Comentarii Facebook