Miercuri 24 Aprilie

Sorin Apostu da explicatii liberalilor: "Nu cheltuim un milion de euro pentru a sterge de praf statuile, ci le si reparam"


Primarul Sorin Apostu respinge acuzatiile aduse de tinerii liberali si a declarat ca primaria nu va cheltui un milion de euro pentru a sterge de praf statuile, ci banii vor fi folositi pentru repararea lor.

"Banii vor merge pentru repararea statuilor, spre exemplu la statuia lui Horea, Closca si Crisan trebuie reparat soclul si s-au desprins literele si trebuie repuse. Statuile vor fi sterse cu o solutie speciala, nicidecum de praf. Asadar, nu cheltuim un milion de euro poentru a sterge de praf statuile, ci le si reparam", a declarat Sorin Apostu.?

Primarul le-a raspuns astfel tinerilor din Partidul National Liberal care il acuza ca iroseste un milion de euro, iar la Spitalul de Copii sunt reduse paturile si sunt dati afara 200 de oameni.

"Reducerea numarului de paturi şi disponibilizarile de personal din sistemul medical clujean nu il impresioneaza absolut deloc pe domnul Sorin Apostu, actualul primar PD-L al Municipiului Cluj-Napoca. Cu dezinvoltura specific portocalie, el risipeste 46 miliarde de lei (peste 1 milion de euro) pentru a sterge praful de pe statuile din oras! Credem ca intrebarea legata de numarul bolnavilor care ar fi putut fi ingrijiti in Spitalul Clinic Municipal (Clujana) sau cate reparatii s-ar fi putut face din acest 1 milion de euro este una fireasca!", a declarat presedintele organizatiei municipale a tinerilor liberali, Ioan Bildea.

Comentarii Facebook