Un lector de la UBB Cluj ”șterge” pe jos cu ”populistul” Boc, care plantează copaci electorali pe trotuar, în cămașă și fără cască - FOTO


Lectorul UBB Cluj, Christian Schuster, l-a criticat dur pe Emil Boc pentru noua izbândă avută pe strada Bună Ziua, unde a plantat copaci electorali în mijlocul trotuarului și așa îngust.

Domnul primar Emil Boc, gospodar de frunte, se laudă pe Facebook cu cea mai recentă izbândă a sa: a reușit (din nou) să îngreuneze traficul pietonal prin plantarea de copaci pe trotuar!

Ce ne comunică dânsul aici, de fapt:

1. Că nu dă doi bani pe oamenii cu dizabilități motorii, care circulă cu scaunul cu rotile.

2. Că nu îi pasă de copiii mici care sunt plimbați cu căruciorul.

3. Că nu cunoaște normele de protecția muncii și că e OK să dai la lopată, lângă utilaje grele, fără echipament de protecție.

4. Că este un politician populist, fără substanță, campion neîntrecut doar la vorbe și la poze.

5. Că nu își citește niciodată comentariile (aka ”shitstorm”) de la fiecare postare de acest gen de pe profilul public.

Cinste lui(?)”, a comentat  Christian Schuster.

Redăm mai jos câteva dintre comentariile clujenilor:

”Ăla e trotuar de 2m? Copaci plantați în trotuar, nu mai comentez ... Dl Boc ne-ați făcut centură de blocuri în Cluj, am înțeles că acum e în derulare ceva șmen nou cu un bloc de 44 de etaje. Oare centură din aceea de oraș civilizat când vom avea?”.

”Jur de inteleg de ce sunt utile pozele astea cu plantatul la camasa si blugi, sau si mai rau in sacou ca dl. Tarcea... dar daca se poarte probabil ca cineva chiar le apreciaza…”.

”Foarte bine ca se planteaza copaci dar asa în mijlocul trotuarului e o idioțenie, trebuia sa fie proiectul prevazut cu trotuar accesibil și loc de copaci”.

Comentarii Facebook