Un deputat PNL agită spiritele: Nu îi pot încuraja pe cei care confundă funduleţul cu fericirea!

 

Un deputat PNL a făcut o declarație care va agita serios spiritele în rândul comunității gay din România. Alexandru Băişanu a spus că nu îi va încuraja prin votul său pe cei care ”confundă funduleţul cu fericirea”.

 

Băişanu, președintele PNL Suceava, a spus, într-o conferinţă de presă, că nu va vota transformarea României în Sodoma.

 

Nu voi dori niciodată să transform România în Sodoma şi nu îi pot încuraja prin votul meu pe cei care confundă funduleţul cu fericirea. E o problemă personală a fiecăruia dintre noi, e un hedonism prost înţeles. Îi rog pe cei care nu au descoperit femeia să o facă. Să ştiţi că nu muşcă”, a declarat deputatul liberal, citat de Mediafax.

 

Acesta a spus că familia se întemeiază între un bărbat şi o femeie.

 

Aşa e corect şi evolutiv vorbind. Mi-e greu să deosebesc între un soţ bărbat şi o soţie tot bărbat. Va trebui să le punem etichete în altă situaţie”, a precizat Alexandru Băişanu.

 

Mi-e milă de copiii care ar putea trăi într-o familie de băieţi sau de fete. Mi se pare anormal şi nu doresc să se creeze, legislativ, posibilitatea de a oferi alternative greşite. Nu voi vota niciodată transformarea Romaniei în Sodoma. Europa e minunată, dar are şi probleme”, a mai afirmat preşedintele PNL Suceava.

 

Băişanu a mai menționat că tot la fel de bine ar putea fi aprobate căsătoriile între animale, o focă și un pinguin, a dat el exemplu.

Comentarii Facebook