Duminica 28 Aprilie

Un consilier local USR cere demiterea conducerii Sălii Polivalente, după scandalul ”haine de lux în pandemie”


Știri de Cluj a prezentat dovezile (chitanțe și facturi) prin care conducerea Sălii Polivalente Cluj, prin directorul Ionuț Rusu, a cheltuit 10.000 de lei pe haine de lux, în pandemie, iar consilierul local USR, Adriana Cristian, a cerut verificarea neregulilor semnalate. 

Mai precis s-au cumpărat haine de la cel mai scump magazin din VIVO!, de la pantaloni marca Boss, la pulovere, jachete de 1300 de lei bucata și constume de 700 - 800 de lei. 

Managementul Sălii Polivalente, a mărit bugetul de cheltuieli cu utilitatile în perioada pandemiei, deși nu a existat activitate care sa justifice aceste creșteri. Nu au reușit sa prezinte un plan clar de redresare sau de management pentru 2021, în ciuda solicitări repetate din partea USR PLUS.

În contextul acesta și al informațiilor apărute astăzi in presa, dle Primar și colegi din Consiliul Local, va invit sa evaluăm impreuna competenta managementului acestei companii și gestionarea bugetului de care a dispus, precum și dacă s-au redirectionat  bani publici în interes personal, așa cum a apărut în presă”, a comentat consilierul local USR, Adriana Cristian.

REVOLTĂTOR! În pandemie, directorul PNL -ist al Sălii Polivalente Cluj ”sparge” banii PUBLICI, pe haine de lux, la cel mai scump magazin din Cluj

Aceasta semnalează încă din octombrie 2020 că este suspect că la Sala Polivalentă au crescut cheltuielile cu utilitățile într-un an de pandemie, în care nu au avut loc evenimente. Adrian Cristian reclamă și că Sala Polivalentă a cerut majorarea bugetului de salarii în 2021 cu 100 mii lei, în condițiile în care veniturile scad. 

Astazi vine un nou scandal din directia acestei companii, care indica ca fondurile nu sunt folosite pentru realizarea obiectului de activitate (link).

Este timpul să vorbim cinstit despre managerii puși politic în aceste funcții și despre capacitatea lor de a conduce companii.

Am adresat o interpelare pentru a afla dacă informațiile din presa sunt reale, iar dacă se confirmă, e timpul pentru o nouă conducere, de data asta competenta. Mă aștept ca întreaga administrație locală sa inteleaga ca nu putem lasa companiile care sunt carti de vizita ale orașului fără un management performant”, a mai spus consilierul Adriana Cristian.

Comentarii Facebook