Un bar de pe strada Dunarii deranjeaza locatarii. Primaria a aplicat amenzi


Clujenii care locuiesc pe strada Dunarii reclama faptul ca, de 3 luni de cand in vecinatatea lor s-a deschis un bar, nu mai au liniste.  

 

Acestia au facut un raport la Primaria Cluj-Napoca si cer inchiderea barului. "Nu mai avem liniste, de cand s-a deschis bar la aceasta adresa. Nu respecta orarul de functionare, chiar si la 1.00 noaptea ies clientii beti si fac scandal pe strada. Mai nou in fiecare zi de marti si joi de la ora 18.00 aduc lautari care sunt convinsa ca nu au autorizatie si muzica fiind la maxim deranjeaza toti vecinii. Ca un om simplu ce sunt vreau sa cred ca faptul ca patronul acestui bar a fost angajatul Primariei si se lauda ca are cunostinte, nu va influenta ancheta", a scris unul dintre locatari in adresa trimisa municipalitatii.

Politia locala a verificat sesizarea si societatea a fost sanctionata pentru lipsa autorizatie si orar de functionare.

"Prin procesul verbal de constatare a contraventiei s-a dispus suspendarea activitatii localului pana la intrarea in legalitate. De asemenea, Serviciul control protectia mediului, prin inspectorii sai, efectueaza masuratori sonometrice, in imobilele cetatenilor deranjati de  zgomotul rezultat in urma unor activitati desfasurate de anumite persoane fizice /juridice si in conformitate cu prevederile OMS nr. 536/1997", a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Clujenii care doresc efectuarea de masuratori sonometrice in vederea determinarii nivelului de zgomot, trebuie sa transmita Primariei  datele de contact (nume si prenume, adresa, telefon) la numarul de telefon 0264/598784, interior 4820.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook