Sens giratoriu in fata Aeroportului Cluj, aprobat de arhitectii Primariei FOTO


Sensul giratoriu pe care Consiliul Judetean (CJ) Cluj vrea sa il amenajeze in fata Aeroportului International Cluj a fost aprobat de Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism (CTATU) din cadrul Primariei Cluj-Napoca.

Acest sens giratoriu a fost propus pentru a rezolva accesul in Aeroportul International Cluj, tinand cont de faptul ca traficul rutier este in permanenta ingreunat sau chiar blocat de numarul mare de soferi care vor sa intre in parcare.

Pe baza acestui acord dat de CTATU, pana la sfarsitul anului, Consiliul Judetean Cluj va amenaja acest sens giratoriu si o noua poarta de acces spre Aeroport, urmand ca actuala intrare sa devina secundara. "Acest sens giratoriu va facilita traficul si vor avea acces mai multe autoturisme in paralel, fara ca drumul sa fie blocat. In privinta dimensiunilor, acest sens va fi la fel de mare ca si cel din cartierul Zorilor, la intersectia strazilor calea Turzii si Observatorului", se arata in proiectul realizat de arhitecti.

 

Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca va ceda o parcela de teren, detinut acum de Aeroportul Cluj, pentru ca acest sens giratoriu sa poate fi amenajat corespunzator.

Comentarii Facebook